SON DAKİKA



Haber > Gündem > 9 kişinin katili için istenen ceza belli oldu

9 kişinin katili için istenen ceza belli oldu

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 17:09




Gaziantep'te Yusuf T'nin eşiyle 8 akrabasını öldürdüğü, 2 akrabasını da yaraladığı iddiasıyla ilgili soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, Gazia





Gaziantep'te Yusuf T'nin eşiyle 8 akrabasını öldürdüğü, 2 akrabasını da yaraladığı iddiasıyla ilgili soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, Yusuf T. hakkında 9 kişiyi öldürmek, iki kişiyi de öldürmeye teşebbüs suçundan 11 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenirken, kendisine yardım ettiği öne sürülen 4 yakını hakkında da çeşitli cezalar talep edildi.

Gaziantep'te Yusuf T'nin iki ayrı adreste, aralarında eşinin de bulunduğu 8 akrabasını öldürdüğü, 2 akrabasını da yaraladığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında hazılanan iddianame, Gaziantep 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Cumhuriyet savcısı Ömer Tuncay İpek tarafından hazırlanan iddianamede, Yusuf T'nin şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşiyle ayrı yaşadıkları ve boşanma davasının açıldığı belirtildi. İkili arasında mal paylaşımı nedeniyle sık sık kavga yaşandığı ileri sürülen iddianamede, olay günü teyzesi Şenel Çakmak'ın evinde bulunan eşi Tuba T. ile Turan T'nin, Yusuf T ile telefonla görüştüğü ve taraflar arasında küfürleşmenin ardından, Yusuf T'nin motosikletle Şenel Çakmak'ın Düztepe Mahallesi'ndeki evine geldiği kaydedildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap