SON DAKİKA



Haber > Gündem > 9 çağrı merkezini bizzat açacak

9 çağrı merkezini bizzat açacak

23 Eylül 2016 Cuma - 12:12




Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, hem müşteri memnuniyetini artırmak, hem istihdam yaratmak için büyük önem verdiği elektrik dağıtım





2 bin 400 kişiye yeni istihdam sağlayacak olan 9 çağrı merkezi, ekimden itibaren iki ay içinde hizmete girecek. Albayrak’ın, bu çağrı merkezlerinin açılışına bizzat katılmak istediği belirtildi.

Bakanlık, ağustos ayı başında çağrı merkezi yatırımlarının ekim ayına kadar tamamlanmasını istemişti. Bu kapsamda çalışmalar son aşamaya geldi. Dağıtım şirketlerinin halen bin dolayında olan çağrı merkezi çalışan sayısı da 3 bin 400'e çıkacak.

5 BİN TEKNİK ELEMAN

Sektörün, çağrı merkezlerinin yaratacağı ek maliyet nedeniyle endişeli olduğu da biliniyor. Habertürk'ün haberine göre Enerji Bakanlığı'nın dağıtım şirketlerine verdiği "hizmet kalite karnesi" doğrultusunda arızalara daha hızlı müdahale edilmesi için de 5 bin teknik eleman istihdam edilecek. 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde çağrı merkezi kurulacak. Müşteri, 20 saniyede sorununu aktarabilecek.

ALBAYRAK BİZZAT AÇACAK


Türkiye'nin farklı illerinde 9 yeni çağrı merkezi açılacak. Ekim ayında başlayacak çağrı merkezi açılışları, iki ay içinde tamamlanacak. Yıl bitmeden çağrı merkezlerinin tamamı açılmış olacak. Enerji Bakanı Albayrak'ın çağrı merkezi açılışlarını bizzat yapmak istediği belirtildi.

KÜLAHLARI DEĞİŞİRİZ DEMİŞTİ

Bakanı Berat Albayrak,elektrik dağıtım sektörünü müşteri memnuniyeti için gereken adımları geciktirmemeleri konusunda uyararak, "Çağrı merkezi yatırımlarını ekim ayına kadar tamamlayın. Yakından takip ediyorum. İyileşme yoksa külahları değişeceğiz. Gerekeni yaparız. Kimse kusura bakmasın" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap