SON DAKİKA



Haber > Gündem > 811,5 yıl hapsi istendi

811,5 yıl hapsi istendi

30 Ağustos 2014 Cumartesi - 12:41




İstanbul Etiler’de bir spor kulübünün genel kaptanı olan G.K.’nın “çocuklara cinsel istismarda bulunmak” suçundan 811,5 yıla kadar hapsi istendi.





İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuklu sanık G.K., çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen tutuksuz sanık A.Ç.Ç, mağdur çocuklar ve aileleri ile avukatlar hazır bulundu. Duruşmada çocukların ifadeleri alınırken savcılık G.K. hakkında "müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak", "çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından 811 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. G.K.’nin suç ortaklarından olduğu öne sürülen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi A.Ç.Ç. hakkında da “şüpheli ile işbirliği ve dayanışma içinde davrandığı gerekçesiyle "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" suçundan 100 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap