SON DAKİKA



Haber > Gündem > 75 yaşındaki nine firarda, işte böyle firar etti

75 yaşındaki nine firarda, işte böyle firar etti

23 Nisan 2020 Perşembe - 17:06




Adıyaman'da, korona virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkması yasak olan Zahide Karakurt (75), evin bahçe kapısı oğlu tarafından kilitlenince duvardan atlayarak sokağa çıktı. O anlar komşusu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.





Bahçelievler Mahallesi’nde üst katında oğlunun oturduğu iki katlı evin giriş katında oturan Zahide Karakurt (75), korona virüs tedbirleri kapsamında dışarı çıkması yasak olmasına rağmen sık sık komşularına gitti. Annesini dışarı çıkmaması konusunda uyarmasına rağmen başarılı olamayan oğlu Yusuf Karakurt, bunun üzerine evin bahçe kapısını zincirleyerek kilitledi.

75-yasinda-4.jpg

2 METRE YÜKSEKLİKTEKİ DUVARI AŞTI

Salı günü dışarı çıkmak isteyen Zahide Karakurt, kapının zincirle bağlanarak kilitlendiğini fark etti. Ancak, kararlı olan kadın, bunun üzerine 2 metre yüksekliğindeki bahçe duvarına tırmandı ve dışarı çıkmayı başardı. Uyarılara rağmen evde kalmayan kadının duvara tırmanarak sokağa çıkışı da bir komşusu tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

75-yasinda-5.jpg


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap