SON DAKİKA



Haber > Gündem > 7 ilde 'sihirli ses' operasyonu

7 ilde 'sihirli ses' operasyonu

13 Ekim 2015 Salı - 09:37




İstanbul merkezli toplam 7 ilde kredi kartı dolandırıcılarına yönelik düzenlenen "sihirli ses" operasyonunda aralarında iş adamları ve bankacıların da





Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü polis ekipleri, kredi kartı dolandırıcıları tarafından mağdur olan vatandaşların şikayeti üzerine çalışma başlattı. Yapılan fiziki ve teknik takip çalışmalarının ardından suç şebekesi üyelerine ait önceden belirlenen adreslere bu sabah eş zamanlı baskın düzenledi."Sihirli ses" operasyonu ismi verilen çalışmada İstanbul'da 15 ilçe olmak üzere toplam 7 ilde operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında iş adamları ve bankacıların da olduğu 36 kişi gözaltına alındı.Öte yandan suç şebekesi üyelerinin belirledikleri şahısları yaşlı ve ya genç olmalarına bağlı olarak sesini değiştirdikleri, telefona çıkan şahıslarla yaşlı ise yaşlı gibi genç ise genç konuştukları öğrenildi.Operasyon devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap