SON DAKİKA



Haber > Gündem > 65 terörist öldürüldü

65 terörist öldürüldü

01 Mayıs 2017 Pazartesi - 12:07




İçşileri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, son bir haftada 65 teröristin etkisiz hale getirildi bildirildi.





Bakanlıktan 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarla ilgili yapılan haftalık değerlendirmede, bölücü terör örgütü ile mücadele kapsamında, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin hava ve kara unsurlarınca 579 operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Operasyonlar kapsamında örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 238 kişi gözaltına alındığı vurgulandı.

Yabancı teröristlerle mücadele kapsamında DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 43 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında, FETÖ/ PDY ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 2 bin 331 kişi gözaltına alındığı belirtildi.

Sol terör örgütleriyle mücadele kapsamında; sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 26 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Ülke genelinde yürütülen bu operasyonlarda, 38'i ölü, 11'i teslim, 16'sı sağ olmak üzere toplam 65 teröristin etkisiz hale getirildiği vurgulandı.

Ayrıca sokak satıcılarına yönelik Düzce, Adana, Kırşehir, Tokat, Elazığ, Aydın, Gaziantep, Trabzon, Hakkari'de yapılan operasyonlarda 43 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap