SON DAKİKA



Haber > Gündem > 62 yaşındaki emekli vatandaş AK Parti’ye oy vermenin pişmanlığını bir solukta anlattı

62 yaşındaki emekli vatandaş AK Parti’ye oy vermenin pişmanlığını bir solukta anlattı

15 Kasım 2021 Pazartesi - 14:24




Sosyal medyada yayımlanan bir sokak röportajında AK Parti’ye oy verdiğini söyleyen emekli bir vatandaşın sözleri dikkat çekti.





Yol TV’nin YouTube kanalında yayınlanan İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde bir sokak röportajında vatandaşlara "Ekonomiden memnun musunuz? Geçinebiliyor musunuz?" sorularını yöneltildi.

Röportaj sırasında AKP ‘ye oy verdiğini söyleyen emekli bir vatandaşın sözleri dikkat çekti.

İşte emekli vatandaşın röportajındaki dikkat çeken o sözleri:

“Bu ülke 80 milyonluk ülke yalnız bir Erdoğan’a mı kalmış. Öbürlerinin görevi yok mu? Nerede adalet? Nerede hukuk? Onlar nerede? İş çok ama para vermiyorlar. Haftanın 7 günü 24 saat çalış, full! Ama hak isteme sefalet ücreti. 62 yaşındayım ama böyle bir şey görmedim. Haftanın 6 günü çalışıyorum. Emekliyim. Ha şöyle bir düzen olabilir. Haftayı hükümet 10 güne çıkarsın. Pazartesi. Salı ertesi, Çarşamba ertesi günleri çoğaltsın biz daha çok çalışalım. Saat koymasınlar. Ne verirseler. Koyun gibi bizi gütsünler.”


“İŞ YERİNDE ÖLECEĞİM”

“Haftanın 7 günü yetmiyor. Ben 62 yaşındayım 70 saat çalışıyorum ya. Evimi geçindirmek için. (Muhabirin ‘Ne ara dinleniyorsunuz’ sorusuna) Dinlemiyorum işte şeylerle dinleniyorum bak. Ağrı kesiciler, ilaçlar falan, cebimde dolu ilaçlar. İş yerinde öleceğim. Ben AK Parti’ye oy attım. Ama memnun değilim. (‘Yaptığınız iş zor bir iş mi? Dericilik nasıl bir iş’ sorusuna) İki ayağımdan ameliyat oldum.

“HİÇ AĞZINI AÇAMIYOR KORKUYOR İNSANLAR”


“Haftanın 12 saati ayaktayım. Doktor’da bana dedi ki; ‘çalışmayacaksın ayakta’ ama mecburum yani. İş yerinde ölmeye mecburum. Yalnız ben değil bu arkadaşlarda öyle. İş yerinde ölmeye mecburuz. 50 senedir çalışıyorum. Sıfır elde var sıfır. Benim çalıştığım iş yerinde hep 70 yaşında insanlar. Hiç ağzını açamıyor korkuyor insanlar. Böyle titreyerek çalışıyorlar.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap