SON DAKİKA



Haber > Gündem > 610 gram doğarak yaşama tutundu! Mucize bebek 3 yaşında

610 gram doğarak yaşama tutundu! Mucize bebek 3 yaşında

20 Temmuz 2023 Perşembe - 09:56




Kahramanmaraş'ta 5,5 aylık 610 gram prematüre bebek olarak dünyaya gelen Hiranur, yaşam savaşını kazanıp 3 yaşına geldi. Hiranur'un görmeyen gözleri olan ailesi, bir umutla tedavilerine devam ettiklerini belirtti.





Dulkadiroğlu ilçesi Aksu Mahallesi'nde yaşayan Mehmet (34) ve Rümeysa Işık çiftinin 3 yaşındaki kızları 5,5 aylık, 610 gram olarak erken dünyaya geldi. Prematüre bebek olan Hiranur'da rop hastalığı bulunuyor. Hiranur, hastalığı sebebiyle görmüyor, kalbinden rahatsız ve iki böbreğinde kristalleşmiş taş bulunuyor. Baba Işık ise, Hiranur kızının üzerinden sevgisini ve şefkatini eksik etmiyor.

"HALEN KONTROLLERİ DEVAM EDİYOR"

Zorlu süreçlerden geçtiklerini belirten baba Mehmet Işık, "Kızım prematüre bebek ve 5,5 aylık doğdu. 610 gram dünyaya geldi. Bazı sıkıntılar çektik. Pandemi döneminde doğum gerçekleşmişti. Süreç bayağı zorlu geçti. 4 ay boyunca kuvözde kaldı. Bu 4 ay boyunca göz doktoru bulamadık. Doktor sonra Gaziantep'ten geldi. Özel bir doktordu ve tedavileri o üstlendi. Halen kontrolleri devam ediyor. İstanbul'a da gittik oradan da bir cevap alamadık. Şu an ise kalbinden bir rahatsızlığı var, Ankara'ya gideceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap