SON DAKİKA



Haber > Gündem > 600'e yakın terörist PKK/YPG'den firar etti!

600'e yakın terörist PKK/YPG'den firar etti!

17 Ekim 2019 Perşembe - 14:21




Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrası PKK/YPG'de çözülme devam ediyor. PKK/YPG'nin zorla silah altına aldığı 600'e yakın teröristin firar ettiği belirtildi.





Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından terör örgütü YPG/PKK'nın Rakka ve Tabga bölgelerinde zorla silah altına aldığı 600'e yakın teröristin firar ettiği, örgütün Haseke'de eylem yaptırarak, 'DEAŞ geri döndü' algısı oluşturmaya çalıştığına dair duyumların alındığı belirtildi.
 
Fırat'ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda 9'uncu güne girildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre Fırat'ın doğusunda terör örgütü ile hareket eden Arapların büyük bölümünün örgüte olan desteğini çekmeye başladığı ortaya çıktı.

Rakka ve Tabga bölgelerinde örgütün zorla silah altına aldığı 600'e yakın teröristin firar ettiği tespit edilirken, Silahlı Kuvvetlere teslim olan terörist sayısı da 40'ı geçti. Öte yandan terör örgütü PKK-YPG'nin Haseke'de eylem yaptırarak, "DEAŞ geri döndü" algısı oluşturmaya çalıştığına dair duyumlar alındı.

Bu sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.
Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Karadeniz uygulamasını akıllı cihazlarınıza ( İOS , Android ) kurabilir Twitter’da Karadeniz_GZTS hesabını takip edebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap