SON DAKİKA



Haber > Gündem > 6 kişi ölmüştü… Sel felaketinde iki tutuklama

6 kişi ölmüştü… Sel felaketinde iki tutuklama

09 Eylül 2023 Cumartesi - 14:36




İğneada'da kuvvetli yağış sonrası meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetti. Gözaltına alınan 2 işletmeci tutuklandı.





Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde, salı günü kuvvetli yağış sonrası meydana gelen selde, ‘Sisli Vadi’ bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetti.

Demirköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın sürdürdüğü soruşturmada, gözaltına alınan 2 işletmeci, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkında, ‘Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma’ suçundan gözaltı kararı verilen işletme sahibi Bülent B.’nin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ‘Sisli Vadi’ adı altında kurulan ve sele kapılan 18 bungalov evin ruhsata aykırı olarak inşa edildiğini açıkladı. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu da işletmenin daha önce özel idare tarafından mühürlendiğini ve hakkında yıkım kararı olduğunu kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
Sel

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap