SON DAKİKA



Haber > Gündem > 500 asker hastanelik oldu

500 asker hastanelik oldu

18 Haziran 2017 Pazar - 09:45




Manisa'da 500 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından yemek firmasının 19 çalışanı gözaltına alındı.





Manisa'da 500 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı. Olayın ardından Manisa'ya gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Şu anda hastanede olan asker sayısı 72. Durumu kritik olan askerimiz yok. Yemek firması ihalesinin fesih edilmesi kararı aldık" açıklamasında bulundu. Kışlaya yemek sağlayan şirketin 19 çalışanı da gözaltına alındı. Manisa Arif Seyhun Kışlası'nda akşam yemeğinin ardından yaklaşık 500 asker mide bulantısı ve kusma şikayetiyle revire başvurdu. 300'ü hastanelerde tedaviye alındı. Diğerleri ise revirde müşahade altında. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, sayının artabileceğini ancak hayati tehlikesi olan kimse bulunmadığını söyledi. Zehirlenmenin nedeni ise henüz belli değil. Yemekten alınan numuneler incelemeye gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap