SON DAKİKA



Haber > Gündem > 50 metre kala ölüm!

50 metre kala ölüm!

18 Mayıs 2014 Pazar - 15:44




SOMA Madencilik A.Ş.’ye ait ocakta yangınla başlayan facianın ardından ortaya çıkan yeni detaylar olayın vahametini gözler önüne seriyor.





AFAD ve Zonguldak kurtarma ekiplerinden edinilen bilgiye göre, vardiya değişiminden hemen sonra dışarıya çıkmak isteyen işçiler, bu sırada yangını fark ettiler. Arkalarına hava akımını alan işçiler, hava çıkış tüneline doğru yöneldi. Bu sırada kendilerine doğru oksijen basılınca yangın yeniden alevlendi. Bu nedenle işçiler, ortada kalarak çıkışa yürüyemediler. EL ELEYDİLER Bu çıkışa yönelen ve ortada kalan yaklaşık 200 kişinin cesedine ulaşan kurtarma ekipleri, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Yol boyu cesetleri bulan ekipler, bazı işçilerin çıkışa 50 metre kala hayatlarını yitirdiğini gördü. Ekip, bazı işçilerin el ele, bazılarının sarılmış halde cesetlerine ulaştı. İlk etapta içeriye giren 20 kişilik kurtarma ekibinin de içerde mahsur kaldığı ve bu ekipten 7 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap