SON DAKİKA



Haber > Gündem > 5 terörist öldürüldü

5 terörist öldürüldü

11 Kasım 2015 Çarşamba - 15:42




Diyarbakır Valiliği, Silvan’daki operasyonlarda 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Valilik, ayrıca bazı basın yayın organlarında yer al





Diyarbakır Valiliği’nce, Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 9’uncu gününde devam ettiği Silvan ilçesindeki operasyonlara ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Operasyonların ilçe merkezinde mevcut olan 12 mahalleden 3’ünde yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, vatandaşların zarar görmemesi için tüm tedbirlerin titizlikle yerine getirildiği kaydedildi. Operasyon sırasında bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine atılan el yapımı patlayıcılara ait şarapnel parçalarının bölgedeki vatandaşlara isabet ettiğinin anımsatıldığı açıklamada, “Neticesinde, ikisi yaşı küçük olmak üzere üç vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış ve kaldırıldıkları Silvan Devlet Hastanesi’nde tedavilerine devam edilmektedir. 11 Kasım 2015 tarihinde icra edilen faaliyette, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, bir kahraman silah arkadaşımız ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuş, aynı operasyonda 5 terörist etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir” denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap