SON DAKİKA



Haber > Gündem > 5 öğrenci öğretmene saldırdı!

5 öğrenci öğretmene saldırdı!

10 Ocak 2017 Salı - 12:34




Antalya'da bir lisede İstiklal Marşı töreni sırasında konuşan öğrenciyi uyaran öğretmen ve müdür yardımcısına 5 öğrenci saldırdı.





Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Cuma günü düzenlenen İstiklal Marşı töreninde başında şapka olan A.E. adlı 9'uncu sınıf öğrencisinin tören sırasında sürekli yanındakiler ile konuştuğunu gören nöbetçi öğretmen Elhan Hadak, öğrenciyi uyarınca  A.E. ve yanındaki H.D.Ç. ve S.S.C. adlı öğrenciler ile adları belirlenemeyen 2 öğrencinin daha saldırısına uğradı.

MÜDÜR YARDIMCISINA DA YUMRUK!

Saldırıya uğrayan öğretmeni, diğer öğretmen ve öğrenciler araya girerek kurtarırken olaya karışan öğrencileri odasına götürmek isteyen okulun Müdür Yardımcısı Muhammet Aksoy'da yumrukların hedefi oldu.

'BIÇAK ÇEKTİ' İDDİASI

Müdür Yardımcısı Muhammet Aksoy'un iki gözünün de morardığı olay sonrası hem öğretmen Elhan Hadak, hem de müdür yardımcısı, öğrenciler hakkında jandarma karakoluna şikayetçi oldu. Aksoy ve Hadak, A.E. adlı öğrencinin kavga sırasında bıçak çektiğini de öne sürdü.


ÖĞRENCİLER UZAKLAŞTIRILDI

Kavgaya karıştığı tespit edilen öğrenciler A.E., H.D.Ç. ve S.S.C., haklarında disiplin soruşturması başlatılarak tedbiren okuldan uzaklaştırıldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap