SON DAKİKA



Haber > Gündem > 5 bin TL emekli ikramiyesine olan tepkiler çığ gibi artmaya devam ediyor... ''Hz. Ömer’in adaleti nerede?”

5 bin TL emekli ikramiyesine olan tepkiler çığ gibi artmaya devam ediyor... ''Hz. Ömer’in adaleti nerede?”

18 Ekim 2023 Çarşamba - 10:47




5 bin TL emekli ikramiyesine olan tepkiler çığ gibi artmaya devam ediyor. Emekliler verilen karara bir anlam vermezken çalışan bir emekli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ''Hz. Ömer’in adaleti nerede?'' diye sordu.





Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası sadece çalışan emeklilere 1 defaya mahsus 5 bin TL verileceğini duyurmuştu. 5 Bin TL’lik emekli ikramiyesi özellikle çalışan emeklileri adeta yıktı. Sokaktan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepkiler yükselmeye devam ederken “Beni bu hale getiren sensin. Hz. Ömer’in adaleti nerede?” diye hesap sordu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Kabine Toplantısı kameralar karşısına geçerek "Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödemeyi kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak." açıklamasında bulunmuştu.

“BENİ BU HALE SEN GETİRDİN”

Özellikle çalışan emekliler bu karara sitem ederken sokaktan tepkiler gelmeye devam ediyor. Durumu iyi olmadığı için çalışmak zorunda olan Emekli Selma Solmaz, topladığı ekmekleri “Ben burdan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi şahsına sesleniyorum. Maşallah ben bu sefer tebrik ediyorum. Halkı böldün ikiye ya emeklileri de böldün ikiye. Çalışan emekliler niye çalışıyor bunu araştırdın mı hiç. Çalışan emekli çocuğunu okutamıyor.... Emekliyim işte, topluyorum da yiyorum. Beni bu hale getiren sensin. Hz. Ömer’in adaleti nerede?” dedi.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap