SON DAKİKA



Haber > Gündem > 400 sporcuyla futbol şenliği

400 sporcuyla futbol şenliği

15 Ağustos 2023 Salı - 15:16




Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Boğazlıyan Şekerspor'un öncülüğünde düzenlenen alt yapı futbol şenliği, Boğazlıyan ilçe stadında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.





Boğazlıyan Şekerspor, Yerköyspor, Sorgun Sivasspor, Çandırspor, Akdağmadeni Gençlikspor ve Sarıkaya Belediyespor takımlarının 8-10 yaş arası sporcularının katılımıyla düzenlenen etkinlik, dostluk ve kardeşlik duyguları içinde geçti.
Toplamda 6 takımın ve 400 sporcunun yer aldığı futbol şenliği, Yozgat bölgesinin futbol alt yapısını güçlendirmek, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak ve Yozgat'ı üst liglerde temsil eden takımlara yetenekli oyuncular yetiştirme amacını taşıdı. Takımlar, kendi aralarında düzenlenen müsabakalarda performanslarını sergilediler.
Futbol alt yapısının geliştirilmesine katkı sağlamak ve genç sporcuların maç tecrübelerini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, sporcuların rekabet duygusunu ve mücadeleci ruhlarını geliştirmelerine de yardımcı oldu. Şenlik, aynı zamanda sporcuların antrenörleri önünde kendilerini kanıtlama ve gösterme fırsatı yakaladığı bir platform oldu.
Boğazlıyan Şeker Spor Antrenörü Doğan Ayyıldız, etkinliğin büyük bir katılımla gerçekleştiğini belirterek, "Ev sahipliğini yaptığımız mini futbol şölenimize 6 takımın 8-10 yaş aralığındaki yaklaşık 400 sporcusu katıldı. Geniş katılımlı olan şenliğimizde sporcular hem maç tecrübesi kazandı hem de kendilerini gösterme fırsatı buldu. Bu etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca, Belediye Başkanımız Gökhan Coşar ve Kayseri Şeker Fabrikası yönetim kurulu üyemiz Ümit Korkmaz'a bizi onurlandırdıkları için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap