SON DAKİKA



Haber > Gündem > 400 bin adet uyuşturucu hap yakalandı

400 bin adet uyuşturucu hap yakalandı

18 Mart 2015 Çarşamba - 14:10




Piyasa değeri yaklaşık 17 Milyon TL olduğu belirlenen 400 bin adet uyuşturucu hap yakalandı.





'Kaçakçılık İhbar Hattı-Alo 136' ya uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili yapılan bir ihbar doğrultusunda İstanbul Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Bulgaristan uyruklu bir kişiyi takibe aldı. Şüphelinin kullandığı TIR'da yapılan genel aramada bir suç unsuruna rastlanmaması üzerine devreye 'Trojan', 'Zeus' ve 'Toki' isimli narkotik dedektör köpekleri girdi.

Köpeklerin araç dorsesinin sağ ve sol ön kısmına tepki vermesi üzerine TIR detaylı aramaya alındı. Dedektör köpekler yurtdışından getirilen malzemelerin taşınmasında kullanılan plastik paletlerin taban kısmını koklarken havlamaya başladı.

İstanbul Gümrük Muhafaza ekipleri, 12 plastik paletin taban boşluklarının içerisine poşetler halinde gizlenmiş farklı renklerde uyuşturucu haplar buldu. Yapılan incelemede piyasa değeri yaklaşık 17 Milyon TL olduğu belirlenen yaklaşık 400 bin hap ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 5 kişi hakkında Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nda suç duyurusunda bulunuldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap