SON DAKİKA



Haber > Gündem > 4 günlük yasakta eczaneler açık mı?

4 günlük yasakta eczaneler açık mı?

16 Mayıs 2020 Cumartesi - 09:52




Corona virüs ile mücadele kapsamında 15 ilde 4 gün uygulanacak sokağa çıkma yasağı başladı. 16-17-18 ve 19 Mayıs'ta 4 gün süre ile uygulanacak sokağa çıkma yasağında faaliyetine izin verilen kurumlar da İçişleri Bakanlığı genelgesinde belirtildi. Peki, Bugün eczaneler açık mı? 4 günlük yasakta eczaneler açık mı? İşte eczaneler ile ilgili merak edilenler...





Yeni tip corona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında 15 ilde 16-17-18-19 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı. 4 gün sürecek kısıtlamanın detayları İçişleri Bakanlığının genelgesinde belirtildi. Peki, 4 günlük sokağa çıkma yasağında eczaneler açık mı? Bugün eczaneler açık mı? 4 günlük yasakta eczaneler açık mı? 
15 ilde 16-17-18-19 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması başladı.  Yeni tip corona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında uygulanan yasak ile ilgili İçişleri Bakanlığının genelge yayımladı. Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere toplam 15 ildeki sokağa çıkma kısıtlaması, 19 Mayıs Salı gece yarısı sona erecek. 
 
4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA ECZANELER AÇIK MI? 
 
Ramazan ayı münasebetiyle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 4 günde sadece ilaç, tıbbi cihaz, tıbbi maske ve dezenfektan üretimi, nakliyesi ve satışına ilişkin faaliyetleri yürüten iş yerleri açık olabilecek. Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, veteriner klinikleri ve hayvan hastaneleri açık olacak. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap