SON DAKİKA



Haber > Gündem > 4 eski bakan soruşturmasında yeni gelişme

4 eski bakan soruşturmasında yeni gelişme

12 Ocak 2015 Pazartesi - 16:16




4 eski bakan ile ilgili yeterli şüphe oluşmadığı ve yeterli delil bulunmadığı gerekçeleri ile Yüce Divan’a sevk edilmelerine gerek olmadığı belirtildi





4 eski bakan ile ilgili iddiaları soruşturmak üzere kurulan TBMM Soruşturma Komisyonu tarafından hazırlanan ve TBMM Başkanlığı’na sunulan raporda, 4 eski bakan ile ilgili yeterli şüphe oluşmadığı ve yeterli delil bulunmadığı gerekçeleri ile Yüce Divan’a sevk edilmelerine gerek olmadığı belirtildi. 

Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri eski Bakanı Muammer Güler, AB eski Bakanı Egemen Bağış ve Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkındaki iddiaların araştırılması için oluşturulan Meclis Soruşturma Komisyonu tarafından yapılan çalışmalar sonrasında eski bakanların Yüce Divan’da yargılanmalarına gerek olmadığı yönünde karar verilmişti. AK Partili Hakkı Köylü başkanlığında yapılan çalışmaları tamamlayan komisyonun TBMM Başkanlığı’na sunduğu raporda, yeterli delil olmadığı gerekçesi ile eski bakanların Yüce Divan’a sevk edilmemelerine karar verildiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap