SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3600 ek gösterge için seçim mi bekleniyor? Vedat Bilgin tarih verdi

3600 ek gösterge için seçim mi bekleniyor? Vedat Bilgin tarih verdi

21 Mart 2022 Pazartesi - 12:59




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, memurların merakla beklediği 3600 ek gösterge konusunda konuştu. Bilgin, 3600 için seçim mi bekleniyor? sorusunu, tarih vererek yanıtladı.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Dünya gazetesinden Hakan Güldağ, Maruf Buzcugil ve Hüseyin Gökçe’nin "3600 ek gösterge ile ilgili hangi aşamadayız? Seçim mi beklenecek?" sorusuna yanıt verdi.

Özellikle polis, hemşire ve imamların emeklilik ve emeklilik ikramiyelerini yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge konusunda Bakan Bilgin şu yanıtı verdi:

"Seçim beklenmeyecek, Sayın Cumhurbaşkanımız bu sene içinde çıkacağız diye açıkladı. Çalışmalarımızı ona göre yürüttük, Mayıs’ta 3600 ile ilgili teknik çalışmaları bitirmiş olacağız. Kamuoyuna takdim edeceğiz. Kanun değişikliği gerekiyor, Mayıs’ta bütün çalışmamızı bitiririz, Meclis’e sunulacak hale getiririz, Meclis nasıl uygun görürse gerekli kararlar verilir." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap