SON DAKİKA



Haber > Gündem > 35 yıllık gizem! 'Kendini öldürdü' cümlesi her şeyi değiştirdi

35 yıllık gizem! 'Kendini öldürdü' cümlesi her şeyi değiştirdi

28 Mayıs 2022 Cumartesi - 17:04




İngiltere’de 1987 yılında 26 yaşındaki Shani Warren bir gölde öldü bulundu. Polislerin 'Lady in the Lake' (Göldeki Kadın) adını verdikleri cinayetin faili uzun yıllar meçhul kaldı, ta ki o güne kadar. Cinayetin ve davanın detayları duyanları dehşete düşürdü.





Shani Warren 1961 yılında İngiltere’de dünyaya geldiğinde ailesinin bütün hayatı değişmişti. Herkesin kalbini ısıtan, harika ve güzel bir çocuktu. O güzel çocuk zamanla büyüdü. 26 yaşındaki 1987 Warren 1987 yılının bir cuma günü bahçedeki çimleri biçtikten sonra hem çimleri atmak hem de eski erkek arkadaşı için bir kart ve paskalya yumurtası almak için dışarı çıktı. Muhtemelen bir saat sonra eve dönecekti ancak öyle olmadı. Ne yazık ki Shani tek başına yürüyen kadınlara saldıran, onları korkunç tehdit ve tacizlere boyun eğdirmek zorunda bırakan seri katil ve tecavüzcü Donald Robertson ile karşılaştı.�

KENDİNİ Mİ ÖLDÜRMÜŞTÜ?

Buckinghamshire'daki Stoke Poges'de yaşayan 26 yaşındaki Warren'ın cesedi 1987 yılının Paskalya haftasında Taplow Gölü'nde bulundu. Ellerindeki bağların gevşek bulunması ve boynunun etrafında fiziksel bir saldırı kanıtı olmamasına dayanarak bir patalog Shani'nin kendini öldürebileceğini düşündüğünü söyledi. Polis ikna olmamıştı. Şüpheler Robertson’ı gösterse de neticede ortada bir kanıt yoktu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap