SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3,5 trilyon parayı nereden buldun?

3,5 trilyon parayı nereden buldun?

22 Temmuz 2013 Pazartesi - 08:59




MHP Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "İdris Naim Şahin devlet memuru milletvekilidir. 2 yılda aldığı maaş 400 milyar ama son altı ayda ve bir yılda da





"Devlet memurluğundan başka bir iş yapmayan AK Partili Şahin’e niçin yardım ve niçin para dağıttığını sorgulamadıklarını, yalnız 3,5 trilyonu nereden buldun?" sorusunu tekrar sorduklarının altını çizen MHP Ordu İl Başkanı Cemal Engiyurt, yaptığı konuşmada yine sert konuştu. Enginyurt, "Biz eski Bakan İdris Naim Şahin güreşlerde 52’şer milyar para dağıtırken güreşlere sahip çıkılması veya çıkılmaması yönünde bir şey ifade etmedik. İdris Naim Şahin devlet memuru milletvekilidir. 2 yılda aldığı maaş 400 milyar ama son altı ayda ve bir yılda dağıttığı para 3,5 trilyondur. İdris Naim Şahin 3,5 Trilyon için harçlık diyorsa İdris Naim Şahin’den biz özür diliyoruz. Böyle bir harçlığı biz hiç duymamıştık, görmemiştik, bilmemiştik. Demek ki İdris Naim Şahin’in cebinde ki harçlık 3,5 trilyon lira imiş. İdris Naim Şahin açıklamasında ağa babalarına sorsun diyor. İdris Naim Şahin ağa babalarına sorma işini kendisi iyi bilir. İdris Naim Şahin’in ağa babası oğlunun gemisine 3 milyon dolarcık ödedikten sonra İdris Naim Şahin’in de 3,5 Trilyona harçlık demesi çok doğaldır" dedi. NEREDEN BULDUN? 3,5 trilyonun kaynağının kamuoyu ile paylaşılmasını ve bunun derhal açıklanmasını isteyen Enginyurt, şöyle devam etti: "Ama biz İdris Naim Şahin’e tekrar soruyoruz. İdris Naim Şahin biz güreşin ata sporu olduğunu biliyoruz. Biz güreşe sahip çıkılması gerektiğine de inanıyoruz. Biz bunları sormadık, tekrar soruyorum: O zaman İdris Naim Şahin ne iş yaptın? Hangi ticareti yaptın? Hangi işle uğraştın da 3,5-4 trilyon dağıtacak parayı buldun? Sen bu parayı nereden aldın? Sen bunu açıkla, biz sana niye dağıtıyorsun diye sormuyoruz, biz sana niye yardım ediyorsun diye sormuyoruz. İdris Naim Şahi sana sadece sorduğumuz şudur: Sen devlet memurluğundan başka bir iş yapmamış adamsın, fabrikan yok, Hakan Şükür gibi televizyonda haftada bir spor yorumculuğu yapıp 150 milyon almıyorsun, öyle ise bu 3,5 trilyon parayı nereden buldun? Bunu söyle, hem öyle aşağılar ifadelerle üslupsuz bir şekilde konuşmayı da bırak haddini bil, senin karşında AKP’li uşakların ve hizmetkarların yok, senin karşında Türk milliyetçileri var, ülkücüler var, haddini bilmezsen sana haddini bildiririz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap