SON DAKİKA



Haber > Gündem > 34 saat sonra mucize kurtuluş! 70 yaşındaki adam böyle kurtarıldı

34 saat sonra mucize kurtuluş! 70 yaşındaki adam böyle kurtarıldı

01 Kasım 2020 Pazar - 16:22




İzmir’de depremde yıkılan Ali Rıza Bey Apartmanı’ndan 34 saat sonra mucize bir haber geldi. 70 yaşındaki adam enkaz altından böyle çıkarıldı.





İzmir’de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından kurtarma çalışmaları sürüyor. Yıkılan Ali Rıza Bey Apartmanı’nda 34 saat sonra sevindiren haber geldi.

Enkazın altında kalan 70 Yaşındaki Ahmet Çitim isimli vatandaş, İnegöl İHH arama kurtarma ekipleri tarafından saatler sonra sağ olarak kurtarıldı.

Hastaneye kaldırılan yaşlı adamın tedavisi sürerken, kurtarma anları ise saniye saniye görüntülendi.

Ekipler tarafından titiz bir şekilde gece 01.00’de başlayan kurtarma çalışmalarının sabah 09.00’da mutlu sonla bitmesi herkesi sevindirdi.




BAKAN KOCA HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'deki depremden 33 saat sonra enkazdan çıkarılan Ahmet Çitim'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Bakan Koca, depremden 33 saat sonra enkazdan çıkarılan Ahmet Çitim’i Ege Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Çitim'le sohbet eden Bakan Koca, depremzedenin sağlık durumuyla ilgili de bilgi aldı. Bakan Koca dün gece, 70 yaşındaki Çitim'in enkazdan çıkarıldığı anda ve ambulansta yapılan ilk müdahalesinde yanında bulunmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap