SON DAKİKA



Haber > Gündem > 31 terörist öldürüldü

31 terörist öldürüldü

09 Aralık 2015 Çarşamba - 15:52




Sokağa çıkma yasağının 8'inci gününde devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çatışmalar sürüyor. 8 günde 2 polisin şehit olduğu, 12 polisin yaraland





Diyarbakır'ın 6 mahallesi, 1 caddesi ve girişindeki Şeyh Sait (Dağkapı) Meydanı'nda ilan edilen sokağa çıkma yasağının 8'inci gününde devam ettiği Sur ilçesinde operasyon sürüyor. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilden sevk edilen çok sayıda özel harekat ve terörle mücadele polisinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, zaman zaman teröristlerle güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Bugün devam eden çatışmalarda, 1 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı ilçede, 8 gün içerisinde şehit olan polis sayısı 2'ye, yaralanan polis sayısı ise 12'ye yükseldi. 31 teröristin de etkisiz hale getirildiği ilçedeki çatışmalarda, güvenlik güçlerinin operasyonlarının ağırlıklı olarak önceki gün teröristler tarafından yakılan tarihi Kurşunlu Camii etrafında yoğunlaştırdığı öğrenildi.Öte yandan, ilçede sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle başlayan göç de sürüyor. Çatışmalardan kaçan vatandaşlar, kentin diğer bölgelerindeki yakınlarının yanına yerleşiyor.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap