SON DAKİKA



Haber > Gündem > 300 yılı ıskalamış milletiz

300 yılı ıskalamış milletiz

29 Nisan 2015 Çarşamba - 12:58




Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Maltepe’de düzenlenen Dönüşüm devem ediyor etkiliğine katıldı. Güllüce burada yaptığı konuşmada önemli açıkl





 Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Adnan Menderes'in katliamının Türkiye'de bir dönem bayram olarak kutlandığını hatırlatarak, "Başbakan katliamını da bize bayram diye kutlattılar. 27 Mayıs bayramı diye bir bayram vardı. CHP asın dediği için başbakan asılmış. Karikatür de değil, trajikomik bir şey. Başbakan asmanın bayram olduğu ülkedir Türkiye" dedi.

Türkiye’nin zamanının yıllar boyu boşa harcandığını anlatan Güllüce, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Biz 300 yılı ıskalamış bir milletin çocuklarıyız. Dünya koşmuş gitmiş. Yurt dışına çıktığımızda hepimiz bir rahatsız oluruz. Başka ülkelerin gelişmişliğine karşı içinizde bir kıskançlık oluşur. Çünkü çok uzun bir zaman bize zaman kaybettirmişler. Bu sadece ülkeyi yönetenleri kusuru da değil. Bu ülke 1810’dan beri ne zaman ayağının üzerine kalkmaya çalışsa bir problem açmışlar başına. Ya savaşlar, ya başka problemler olmuş.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap