30 bin TL borç 5 milyona çıktı! Bedelini 15 yaşındaki oğlu ödedi
Yayın Tarihi: 21.10.2026 - 10:41
Adana Seyhan'da temizlik ürünleri satan dükkanda kasada oturan 15 yaşındaki Nurmuhammet Musaoğlu, motosikletle gelen 2 kişiden birinin başına ateş etmesiyle ağır yaralandı. Baba Ercüment Musaoğlu, 30 bin TL borçları için önce 3 milyon, ardından 5 milyon TL istendiğini, parayı vermeyince çetelerin oğluna ateş ettiğini söyledi. Çocuğun hayati tehlikesi sürüyor, şüpheliler aranıyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Adana'da temizlik ürünleri satılan bir iş yerinde kasada oturduğu sırada başından vurulan 15 yaşındaki Nurmuhammet Musaoğlu'nun hayati tehlikesi sürüyor. Futbol oynayan ve lise birinci sınıfta eğitim gören çocuğun ailesi, saldırının 30 bin liralık borç nedeniyle yaşandığını öne sürerek yetkililere seslendi.
MOTOSİKLETLE GELİP KASADAKİ ÇOCUĞU VURDULAR
Olay, 19 Ekim'de merkez Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Temizlik ürünleri satışı yapılan dükkana motosikletle gelen 2 kişiden biri, kasada oturan Nurmuhammet Musaoğlu'nu başından tabancayla vurdu. Şüpheli iş yerinden çıkıp kendisini bekleyen diğer kişiyle kaçtı. Ağır yaralanan Musaoğlu, çevredekiler tarafından otomobille hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesi sürüyor. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

30 BİN TL BORÇ İÇİN 5 MİLYON İSTEDİLER
Baba Ercüment Musaoğlu, hastane önünde yaptığı açıklamada, "30 bin TL borcumuz vardı. Ödeyeceğimizi söyledik ancak bu borç için önce 3 milyon, ardından 5 milyon TL istediler. Parayı vermeyince çetelere söylediler. Onlar da bu kişilere inanarak oğluma silahla ateş etti. 15 yaşındaki futbolcu oğlumun başına ateş ettiler. Oğlum lise 1'inci sınıfa gidiyordu. Benim oğlum gitti, şüpheliler hala yakalanmadı" dedi.

Yetkililere seslenen Musaoğlu, "Feryadımı duyun, oğluma bunu yapanları bulun. Bunlar bir çete, bir örgüt. Yetkililere sesleniyorum, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.
ANNE: MASUM FİDANIMA ATEŞ ETTİLER
Anne Nursel Musaoğlu da oğlunun saldırganlarının bulunmasını istedi. Gözyaşlarına boğulan anne, "Masum fidanıma ateş ettiler. Küçük, masum çocuğuma sandalyede kıydılar. Dünyaya daha gözlerini açmamıştı bile. Hiçbir şeyden haberi yoktu. Biz onlara para verdik ama yine de kurtulamadık. Hala para istiyorlar" diye konuştu.
