SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3 yıl sonra hatalı soru kabul edildi!

3 yıl sonra hatalı soru kabul edildi!

23 Temmuz 2014 Çarşamba - 09:38




Adana'da eşiyle kurduğu dershanede yöneticilik ve işyeri hekimliği yapan Dr. Hülya Gül Şahin, 27 Mart 2011’de ikinci üniversiteyi okumak için Yükseköğ





İtirazı kabul edilmeyince, Ankara 11’inci İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Bu davası da reddedilen Şahin, bu kez Danıştay’a gitti. Bu defa itirazı kabul edilen Şahin, mahkemeden sorunun iptalini istedi. Bilirkişi raporunu inceleyen mahkeme heyeti, “x.(10!) çarpımı bir pozitif tam sayının karesi olduğuna göre x’in alabileceği en küçük değer kaçtır” sorusunu iptal etti. Şahin, ilk tercihi olan Açıköğretim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümüne yerleşti. Mücadelesini sınavı birkaç puanla kaybeden öğrencilerin hakkını savunmak için verdiğini belirten Şahin, şunları söyledi: “Binlerce öğrenci 2’nci sınava giremedi. Binlerce öğrenci öncelikli tercihlerine gidemedi. Bu yüzden herkesin tazminat davası açma hakkı doğdu. Sınav soruları mutlaka açıklanmalıdır.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap