SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3 kişilik aileyi öldüren katil zanlısının terörist mezarlığında fotoğrafı çıktı

3 kişilik aileyi öldüren katil zanlısının terörist mezarlığında fotoğrafı çıktı

22 Şubat 2021 Pazartesi - 16:00




Eskişehir'de İlkay-Emel T. ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'u evlerinde bıçaklayarak öldüren Mehmet Şerif B.'nin (29) Mardin'de PKK'lı teröristlerin mezarı başında zafer işareti yaparak poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Zanlının terör bağlantısı araştırılıyor.





Eskişehir’de cep telefonu satış ve tamiri yapan İlkay T. ile ikinci evliliğini yapan Emel T.'nin İzmir'de yaşayan kızı Beyzanur K., geçen salı günü annesine ulaşamayınca polisten yardım istedi. İhbar üzerine polis ekipleri, cep telefonu dükkanı sahibi olan İlkay-Emel T. çiftinin, Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki bir apartmanın 5’nci katındaki evine geldi. Çilingir yardımıyla içeri giren polis ekipleri, İlkay T. (42) ve eşi Emel T. (41) ile çiftin 4 yaşındaki oğulları Ali Doruk'u bıçaklanarak öldürülmüş halde buldu. İlkay T.’nin 7, Emel T. ve Doruk’un 3’er kez bıçaklandığı saptandı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, başlattıkları soruşturma kapsamında özel ekip kurdu. Çevredeki MOBESE ile güvenlik kameralarının görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, cinayetlerin ortaya çıkmasının ardından olay yerinde kendisini yere atarak gözyaşı döken İlkay T.’nin eski iş ortağı Mehmet Şerif B.’nin katil zanlısı olduğunu tespit etti. Evinde kanlı çorap ve ayakkabı ele geçirilen B., dün 3 akrabasıyla birlikte tutuklanarak cezaevine koyuldu.

TERÖRİST MEZARLIĞINDA POZ VERMİŞ

Mardinli olan Mehmet Şerif B.’nın 2013 yılında operasyonla etkisiz hale getirilen ‘Akif Doğan’ kod adlı Mehmet Şirin Cebe ile 2012 yılında etkisiz hale getirilen ‘Aşikar’ kod adlı Ali Kılıç isimli PKK’lı teröristlerin daha sonradan yıkılan mezarları arasında poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarında elinde tüfek ve tabanca ile çekilmiş fotoğrafları da olduğu görülen B.’nın terör örgütü PKK ile bağlantısı incelemeye alındı.

İLKAY’IN KORONAVİRÜSTEN ÖLEN BABASINA BAŞ SAĞLIĞI DİLEMİŞ

Soruşturma kapsamında öldürülen İlkay T.’nin babası Hasan Ali T.'nin geçen kasım ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. T.'nin sosyal medyadan babası Hasan Ali T.'ın fotoğrafını "Nerdesin be babam? Hani gelecektin sen!" sözleriyle paylaştığı, zanlı Mehmet Şerif B.’nin de "Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın" şeklinde yorum yaptığı görüldü. 

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Öte yandan Mehmet Şerif B.’nin tutuklanması üzerine sosyal medya hesaplarındaki fotoğraf ve videolarının altında çok sayıda kişi yorum yaparak, tepkilerini dile getirdi.

CİNAYETİN NEDENİ BİLİNMİYOR

T. çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un öldürülmesindeki neden ise henüz açıklığa kavuşmadı. Katil zanlısının evinde bulunan kanlı çorap, ayakkabı ve olay günü giydiği kıyafetlerin bulunmasına rağmen ifadesinde suçlamayı kabul etmediği, sürekli ‘Ben yapmadım, bilmiyorum’ dediği öğrenildi.

Polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap