SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3 ilde sahte içki kabusu! Acı haberler peş peşe geldi

3 ilde sahte içki kabusu! Acı haberler peş peşe geldi

14 Aralık 2021 Salı - 11:09




Kahramanmaraş, Yalova ve Sivas'tan peş peşe sahte içki nedeniyle ölüm haberleri geldi. Kahramanmaraş’ta sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e çıkarken, Sivas'ta Şakir Deliktaş, Yalova'da Ekrem Tekir (56) ve arkadaşı Mehmet Yazgan (66) sahte içki nedeniyle yaşamlarını yitirdi.





Sivas'ın Zara ilçesinde, sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan Şakir Deliktaş (32), hayatını kaybetti, 4 kişi ise tedaviye alındı. İlçede Sahte Içki üretimi yaptığı iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Zara ilçesinde oturan Şakir Deliktaş, dün sabah saatlerinde alkol aldıktan sonra rahatsızlandı. İlçe Devlet Hastanesi'ne başvuran Deliktaş, tedavi altına alındı. Sahte içkiden zehirlendiği anlaşılan ve durumu ağırlaşan Deliktaş, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti. İlçede metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle 4 kişinin daha kentteki hastanelerde tedaviye alındığı, 2'sinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap