SON DAKİKA



Haber > Gündem > 3. havalimanın açılış tarihi belli oldu

3. havalimanın açılış tarihi belli oldu

28 Ekim 2016 Cuma - 09:25




İstanbul'daki 3. havalimanını işletecek konsorsiyumda yer alan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, havalimanının 2018'de açılacağını söyledi





İstanbul'daki 3. havalimanı projesinin inşa ve işletecek konsorsiyumunda yer alan Limak Holfing Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Afrika ve Balkanlar'da pek çok ülkenin yanı sıra Pakistan'da da iş yaptıklarını kaydetti. 3. havalimanını yolcuların rahat edeceği, huzur bulacağı bir şekilde inşa etmeye çalıştıklarını vurgulayan Özdemir, havalimanının 2018 yılının ilk çeyreğinde hizmete gireceğini açıkladı.

Nihat Özdemir Konuya ilişkin şunları söyledi;

“Dünyada bir uçak köprüye yanaşınca bir yolcu köprüye ayağını attıktan 11 dakika sonra polis ve gümrük kontrolünü yapmış, bagajını almış, taksiye binen bir havalimanı var. Bu havalimanı Singapur'da. Bizim de 3. havalimanını yaparken hedefimiz 13 dakikada yolcumuz valizini alacak, polis ve gümrük kontrolünden geçecek ve taksiye binecek. 2018'in ilk çeyreğinde bunu hizmete açmayı hedefliyoruz. Kosova'da da böyle bir havalimanı yaptık. Senegal'de, Mısır'da havalimanları yapıyoruz. Bütün buralarda inşaat tekniklerini en hızlı, en modern şekilde nasıl inovasyonda kullanabiliriz, bunun hesabını yapıyoruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap