SON DAKİKA



Haber > Gündem > 29 yıllık tecrübeyle geliyoruz

29 yıllık tecrübeyle geliyoruz

16 Ocak 2014 Perşembe - 09:09




MHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz, beraberindeki ilçe yöneticileriyle Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulunu zi





Burada konuşan Osman Abanoz, "29 yıl belediyede çeşitli dönemlerde değişik başkanlarla çalıştım. Bu sürede edindiğimiz tecrübe ve birikimi topluma hizmet vermek için aday oldum. Deneyim, tecrübe ve güven unsuru, belediye yönetiminde insanlara hizmet verme noktasında takım çalışması yapmak, liderlik becerisini göstermek çok önemlidir. Uzun yıllar birçok sivil toplum örgütleriyle çalıştık. Trabzon insanını ve tüm sivil toplum örgütlerini çok yakından tanıyorum. Bu birikim ve tecrübemi Ortahisar Belediyesi yönetiminde başkan olarak topluma aktarmak istiyorum" dedi. Sendikayı ziyaret ederek kendilerini onurlandıran Abanoz’a teşekkür eden Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Kara da "İnsanları siyasetten ayrıştırmanın kimseye faydası yok. Trabzon’un birçok sorunu var. Sürekli göç veriyoruz. Bu nedenle yerel yönetimlerde ortak akılla bir şeyler üretmemiz lazım. Seçim sürecinde Osman Abanoz’a başarı diliyorum" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap