SON DAKİKA



Haber > Gündem > 27 ilde mafyaya "tırpan" operasyonu

27 ilde mafyaya "tırpan" operasyonu

24 Aralık 2021 Cuma - 18:43




Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde suç örgütlerine yönelik 27 ilde "tırpan" operasyonu düzenlendi. 317 şüpheli gözaltına alınırken, yüzlerce silah ele geçirildi.





Şüpheliler tespit edildi, adresler basıldı. Suç örgütlerine tırpan operasyonuyla bir darbe daha vuruldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde suç örgütlerine yönelik takip başlatıldı. 13 suç örgütü ve onlara silah temin eden 28 alt grubun üyeleri belirlendi. 27 ilde Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatıyla 389 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 317 şüpheli gözaltına alındı. 341 adet silahla birlikte, uyuşturucu madde, çek ve senetler ele geçirildi.

Operasyon adreslerinden biri de İstanbul'du. İstanbul organize polisi, bir suç örgütüne yönelik yaptığı operasyonda 13 şüpheliyi gözaltına aldı. 78 adet silahı da ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüphelilerin eğlence mekanlarından zorla para aldıkları, yasa dışı silah ticareti yaptıkları, hedef aldıkları kişileri darbettikleri, araçlarına el koydukları öğrenildi.

Zanlıların emniyetteki sorgularının devam ettiği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap