SON DAKİKA



Haber > Gündem > 25 PKK'lı öldürüldü

25 PKK'lı öldürüldü

29 Eylül 2015 Salı - 13:09




Genelkurmay Başkanlığı, Önemli Yurtiçi Olaylar başlığında yaptığı açıklamada Irak'ın Kuzeyindeki Gara bölgesinde 19, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ise





Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle; "Irak kuzeyi / Gara bölgesine icra edilen hava harekâtı neticesinde 19 Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. Hakkâri / Çukurca bölgesinde yapılan operasyonda, altı Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Bitlis / Güroymak’ta, mayın ve El Yapımı Patlayıcı arama faaliyeti yapan unsurlar tarafından Tatvan-Muş Demiryolu üzerinde tespit edilen El Yapımı Patlayıcı düzeneği yerinde imha edilmiştir. Patlama sonucu söz konusu tren yolunda hasar meydana gelmiş, tren yolu ulaşıma kapanmıştır. Bitlis / Tatvan’da, Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca personel servis aracının geçişi esnasında El Yapımı Patlayıcı ile saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda iki personel hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap