SON DAKİKA



Haber > Gündem > 2015-2019 emeklilerin yılı olacak

2015-2019 emeklilerin yılı olacak

06 Haziran 2015 Cumartesi - 10:34




Seçimlere bir gün kala çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, memleketi Of’





Trabzon’a yapılacak olan yatırımlarla kenti merkez haline getireceklerini belirten Süleyman Soylu, “13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde 300 yıllık gerileme sona ermiştir” dedi. Soylu, “Biz bu güne kadar yapılanlarla konuştuk. Yapamayacaklarımızı asla vaat etmedik. Birileri konuşur, AK Parti yapar. Bizim yaptığımız yatırımlar yapacaklarımızın teminatıdır. Trabzon’u hep birlikte uçurmak için 7 Haziran’da bu muhalefete halkımız gereken dersi verecektir. 2015-2019 yılları emeklinin yılları olacaktır” ifadelerini kullandı.

Soylu, AK Parti’nin ülkede tek başına iktidar, muhalefetin ise koalisyon önerdiğini belirterek, şunları kaydetti: “Dünyanın en güvenli ülkesi burası. Irak’ın kuzeyinden Avrupa’ya taşınan petrolü Türkiye’nin üzerinden taşımak istemediler. Onun için 17-25 Aralık darbelerinde Halk Bankası’nı hedef aldılar. Oradan 2019 ve 2020′de toplam 2 milyon varil petrol üretilecek ve Avrupa’ya bizim üzerimizden gidecek. Sadece 6 milyar dolar oradan kazanacağız. Ticaretten dolayı yıllık 75 milyar dolar Halk Bankası’nın kasasına girecek. Bizim 45 milyar dolar cari açığımız var. Düşününki her yıl cari açığa 5-6 milyar dolar para ödüyoruz. O para bankamızın kasasında olduğu için artık onu ödemeyeceğiz. Onun için Halk Bankası’na ciddi bir operasyon yaptılar.”

KORKMUYORUZ

Süleyman Soylu, ülkenin istikrarın sürmesi, HDP’nin yanı sıra terör örgütleri PKK’nın ve DHKP-C’nin korkması ve ürkmesi için genel seçimlerde seçmenlerin AK Parti’ye güçlü bir destek vermesini isteyerek, kendilerinin vatandaşları hiçbir zaman mağdur etmediğini dile getirdi. Soylu, Of mitingi sonrasında ilçede şehir turu atarak vatandaşları selamladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap