SON DAKİKA



Haber > Gündem > 200 bin tl'lik davaya ret

200 bin tl'lik davaya ret

22 Ocak 2016 Cuma - 08:38




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, kendisine “başçalan” ve “hırsız” dediği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı 200 bin TL’





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Şubat 2014 tarihinde yapılan partisinin grup toplantısında, o dönemde Başbakanlık görevini sürdüren Tayyip Erdoğan için “Başçalan, hırsızdan Başbakan olmaz” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun kişilik haklarına saldırıda bulunduğunu belirterek, Ankara 7. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 200 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı. Davanın karar duruşması dün Ankara 7. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü. Savunmaların ardından hâkim Leyla Kundakçı davanın reddine karar verdi. Hâkim, kararını açıkladıktan sonra tarafların avukatlarıyla yaptığı sohbette “Siyaset bu hale getirilmemeli. Çocuklarımıza kötü örnek oluyorlar. Daha esprili bir dil kullanılabilirler” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap