SON DAKİKA



Haber > Gündem > 200 askere yarı çıplak gözaltı!

200 askere yarı çıplak gözaltı!

16 Temmuz 2016 Cumartesi - 16:31




FETÖ darbe girişimi sırasında Özel Harekat polisleri Jandarma Genel Komutanlığı'na operasyon düzenledi. Yaklaşık 200 asker soyularak gözaltına alındı.





Darbe girişimi sırasında Özel Harekat polisleri, Jandarma Genel Komutanlığı binasındaki darbecilere operasyon düzenledi. Binaya bazı kapılar koçbaşı ile kırılarak girildi.

Düzenlenen operasyonda aralarında rütbelilerin de bulunduğu yaklaşık 200 asker, giysileri çıkartılarak gözaltına alındı.

BİN 374 TSK PERSONELİ

Gözaltına alınan askerler, Özel Harekat polislerince yarı çıplak vaziyette binadan çıkarıldı. Askerler, Büyükşehir Belediyesine ait EGO otobüsleriyle gözaltı merkezlerine götürüldü.

Öte yandan, operasyon sırasında bilinmeyen nedenle Jandarma Genel Komutanlığı binasında yangın çıktı. Binadan az miktarda duman çıkmaya devam ediyor. Ancak itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kontrol altına alındı.


Operasyona katılan Özel Harekat polisleri, bir süre önce binadan çıkarak, otobüsle buradan ayrıldı.

Bina çevresinde bir grup polis ise beklemeyi sürdürüyor. Binanın etrafında Ankara Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri de bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap