SON DAKİKA



Haber > Gündem > 2 madencinin daha cenazesine ulaşıldı

2 madencinin daha cenazesine ulaşıldı

17 Kasım 2014 Pazartesi - 15:07




Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde bir madende su baskını sonucu meydana gelen maden kazasında mahsur kalan 16 işçiden 2 işçinin d





Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD), Ermenek’te maden ocağındaki çalışmaların AFAD koordinasyonunda aralıksız devam ettiğini açıkladı. AFAD'dan yapılan açıklamada, 16 Kasım 2014 Pazar günü itibariyle 463 arama-kurtarma personeli ve toplam 738 kişilik bir ekibin çalışmalarda görev aldığı belirtilerek, arama-kurtarma çalışmalarının sekizer saatlik üç vardiya hâlinde aralıksız devam ettiği ifade edildi. Yapılan çalışmalar kapsamında desandre bölümünde 753 kotuna ulaşılması için toplam 884 vagon hafriyat tahliye edildiği kaydedilen açıklamada, son 24 saatte 8 metre ilerleme sağlandığı bildirildi. Açıklamada, "Nefeslik bölümünde ise 777 kotunda çalışmalar sürmekte; bu alandan şimdiye kadar bin 335 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 15 metre ilerleme sağlanmıştır. Desandre ve nefeslik bölümleri arasında hava bağlantısı sağlandığı kaydedilmektedir. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir" denildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap