SON DAKİKA



Haber > Gündem > 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede CHP, 1 beldede DSP kazandı

2 ilçede AK Parti, 1 ilçede CHP, 1 beldede DSP kazandı

02 Haziran 2019 Pazar - 19:06




Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart’ta yapılan seçimlerde 7 bölgede iptal ve yenileme kararı vermişti. Bugün tekrar sandık kurulan 3 ilçe ve 1 beldede resmi olmayan sonuçlar geldi





KIRIKKALE KESKİN'DE AK PARTİ ADAYI KAZANDI

31 Mart’ta gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçiminde İYİ Parti adayının kazandığı Keskin'de, bugün yapılan oylama ile AK Parti adayı Dede Yıldırım 2 bin 426 oy alarak, 2 bin 165 oy alan Milli İttifakı adayı İYİ Partili Necati Alsancak'ın önünde seçimi kazandı. MHP adayı ise 679 oy aldı.

31 Mart'ta yapılan seçimde İYİ Partili Alsancak bin 806 oy, AK Partili Yıldırım ise bin 800 oy almıştı. Seçim, kısıtlı seçmenlerin oy kullandığı gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu kararıyla iptal edilmişti.

YUSUFELİ'DE AK PARTİ KAZANDI

Oy verme işleminin tamamlandığı ilk yer olan Artvin Yusufeli'de 20 sandık açıldı. MHP'nin yarıştan çekilmesiyle Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti  Yusufeli'de kazandı.


DENİZLİ HONAZ'DA CHP KAZANDI

Denizli'nin Honaz ilçesindeyse CHP adayı Yüksel Kepenek yarışı önde tamamladı.

KESMETEPE'DE DSP KAZANDI

Adıyaman'ın Kesmetepe beldesinde belediye başkanlığı seçimini kesin olmayan sonuçlara göre DSP'nin adayı Ali Yılmaz kazandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap