SON DAKİKA



Haber > Gündem > 17. Uluslararası Kar Film Festivali başlıyor

17. Uluslararası Kar Film Festivali başlıyor

21 Aralık 2021 Salı - 16:56




Atatürk Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivalinin 17’ncisi 23 Aralık tarihinde başlıyor.





İlki 2004 yılında yapılan ve o günden bugüne dek 16 kez düzenlenen Uluslararası Kar Film Festivalinin 17.si İletişim Fakültesi ev sahipliğinde Nenehatun Kültür Merkezinde 23-25 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Altı ayrı kategoriye yönelik (kurmaca, belgesel, deneysel, animasyon, reklâm, kamu spotu) hazırladıkları çalışmalar ile yarışacak öğrenciler, alanında uzman jüri heyetince değerlendirmeye alınacak.

Üç gün sürecek olan festival kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerde, kısa film yarışmasının yanı sıra sinema ve televizyon dünyasından önemli isimlerin öğrencilerle bir araya geleceğini ifade eden Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Yılmaz, İletişim Fakültesinin gelenekselleşen etkinlikleri arasında yer alan Uluslararası Kar Film Festivalinin; sinema sanatının gelişmesine ve genç sinemacıların yetişmesine katkı sağladığını belirterek, “17 yıldır gerçekleştirdiğimiz kar film festivalinde özelde şehrimizde genelde ise ülkemizde sinemaya duyulan ilginin gelişmesine katkı sağlamaya hedefliyoruz. Bu vesileyle; düzenlendiği tüm yıllarda olduğu gibi bu yıl da renkli görüntülere sahne olacağına inandığımız festivalimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, sinema ve sanata ilgi duyan herkesi etkinliğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap