SON DAKİKA



Haber > Gündem > 15 yıl hapis istemi!

15 yıl hapis istemi!

20 Mayıs 2016 Cuma - 17:27




Adana'da ablasının çantasını arkadaşına gasp ettirdiği öne sürülen 23 yaşındaki Dilek T. hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.





Dilek T. yaklaşık 6 ay önce Arif Sıçramaz ile birliktelik yaşamaya başladı. Dilek T.'nin iddiasına göre Sıçramaz kendisi ile zorla birlikte olurken, başka erkeklere de pazarlamaya başladı. Genç kız, mahalleden tanıdığı ve cinsel birliktelik yaşadığı Zeki Aşan'a, Sıçramaz'ın sevişmelerini cep telefonu ile çektiğini bu görüntüleri ailesine vermekle tehdit ederek kendisinden bin 500 lira istediğini söyledi. Zeki Aşan'dan tüm birikimini çantasında taşıyan ablası Ebru Özükara'yı gasp etmesini ve bin 500 lirayı kendisine verdikten sonra kalanını alabileceğini anlattı.

30 Mart'ta Zeki Aşan'a mesaj atan genç kız, ablası ile birlikte yeğenlerini Aydınlar Mahallesi'nde bulunan bir parka götüreceklerini, dönüşte önlerini kesebileceğini bildirdi. Arkadaşı Onur Çelik'in kullandığı motosikletle olay yerine giden Zeki Aşan, Ebru Özükara'nın önünü keserek bebek arabasında bulunan çocuğa silah doğrultup küfür etti. Silahı beline koyan Aşan, çıkardığı bıçakla, bebek arabasına asılı ve içinde yaklaşık 22 bin lira ile altınların bulunduğu çantayı kesip aldıktan sonra Onur Çelik ile birlikte olay yerinden kaçtı. Fenalaşan Ebru Özükara ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"PİŞMAN OLUP KAÇ DİYE BAĞIRDIM"

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, çelişkili ifadeler veren Dilek T.'yi gözaltına aldı. Genç kız, Arif Sıçramaz'ın kendisini evlenme vaadiyle kandırıp zorla birlikte olduğunu belirterek kendini şöyle savundu:

"Arif daha sonra beni 250 lira karşılığı başka erkeklerle zorla fuhuş yapmaya zorladı. Arif'in evine getirdiği 50- 60 erkekle fuhuş yapmak zorunda kaldım. Olaydan 3 hafta kadar önce tekrar aradığında Arif'e artık gelmeyeceğimi peşimi bırakmasını söyledim. Beni ölümle tehdit ederek resimleri silmek için bin 500 lira istedi. Ben de Zeki Aşan'dan ablamın çantasını gasp etmesini söyledim. Olay günü Zeki bize doğru yürürken görünce pişman olup ablama kaç diye bağırdım."


Genç kız, Onur Çelik ve Zeki Aşan tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, Zeki Aşan hakkında nitelikli yağma, hakaret ve genel güvenliği tehlikeye sokma suçlarından 20 yıla kadar, Dilek T. hakkında azmettirme suçundan 15 yıla kadar ve Onur Çelik hakkında yardım suçundan 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Ayrıca Arif Sıçramaz hakkında ise şantaj ve fuhuş iddiasıyla açılan soruşturma sürdürülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap