SON DAKİKA



Haber > Gündem > 15 Temmuz’da yakıt satmayan 6 kişi gözaltında

15 Temmuz’da yakıt satmayan 6 kişi gözaltında

25 Ağustos 2016 Perşembe - 08:37




Hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa dökülen vatandaşlara yakıt satmayan akaryakı





Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 15 Temmuz gecesi darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlara yakıt satmadığı tespit edilen akaryakıt istasyonlarına düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan operasyonda 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Bu işletmelerin sahibi ve yöneticisi konumunda bulunan, Burçin Ü, Serdar E, Hamza F, Hüseyin S, Bahri P. ve Murat K, gözaltına alındı. Yakalama kararı çıkarılan şüphelilerden Suat S'nin FETÖ soruşturmaları kapmasında daha önce gözaltına alındığı belirlendi. Firar eden 3 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap