SON DAKİKA



Haber > Gündem > 15 gün önce tayin olmuştu!

15 gün önce tayin olmuştu!

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:10




Hakkari'de yol kontrolü yapan askerlerlere, PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 22 yaşındaki askerin acı haberi dedesinin evine düştü





Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lılar tarafında  yol kontrolü yapan askerlere düzenlenen saldırıda şehit olan, 8 askerden 1'i olan Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz'in şehit haberi Çorum'daki evine ulaştı.

Anne Pakize Deniz'e acı haberi İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri verdi. Şehit haberini alan aile fertlerinden bazıları fenalık geçirince sağlık ekipleri müdahale etti.

15 GÜN ÖNCE TAYİN OLMUŞ

Bolu'da olan, şehidin emekli astsubay babası Galip Deniz'in de oğlunun şehit haberini alır almaz Çorum'a gelmek için yola çıktığı öğrenilirken, şehidin evine Türk bayrakları asıldı.

Bekar ve 3 kardeşi olan şehit Bekir Eren Deniz'in 2 yıl önce göreve başladığı ve ilk görev yeri olan Ordu'dan, yaklaşık 15 gün önce Hakkari'ye tayin olduğu belirtildi.


Şehit Astsubay Çavuş Deniz'in cenazesi öğle saatlerine doğru askeri uçakla Amasya-Merzifon Havaalanı'na getirilecek. Buradan da karayoluyla Çorum'a getirilip düzenlenecek törenin ardından Çorum Şehitliği'nde defnedileceği ifade edildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap