SON DAKİKA



Haber > Gündem > 14 yaşında 144 dosyası var

14 yaşında 144 dosyası var

29 Mart 2015 Pazar - 13:22




Otomobilden yaklaşık 40 bin lira değerindeki altını çalarak kaçan 14 yaşındaki zanlı, kovalamaca sonucu yakayı ele verdi.





Aydın Atatürk Devlet Hastanesi otoparkında meydana gelen olayda, hastanede yatan bir yakınını ziyarete gelen Nedim Kaymakçı isimli vatandaş, otomobilini park ettiği yere geldiğinde kapısının açılmış olduğunu gördü. Kaymakçı otomobilinde bulunan altınlarının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.
Yaptıkları çalışmada altınları çalanın 14 yaşındaki O.G. olduğunu belirleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hastaneye yaklaşık 300 metre mesafede gördükleri O.G.'yi kovalamaca sonunda yakalamayı başardı. O.G.'nin yapılan üst aramasında, otomobilden çalındığı tespit edilen 300 lira nakit para ile 40 bin TL değerinde 10 adet bilezik, 2 adet küpe, bir adet gerdanlık ve bir adet cumhuriyet altını ele geçirildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen O.G.'nin hakkında hırsızlık suçundan 144 adet dosya olduğu öğrenildi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap