SON DAKİKA



Haber > Gündem > 13 vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma

13 vatandaşın şehit edilmesiyle ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma

14 Şubat 2021 Pazar - 17:48




Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medyada, "Esir kampını TR bombaladı" paylaşımı yapan kişiler hakkında soruşturma başlattı.





Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 vatandaşın PKK/KCK silahlı terör örgütü tarafından şehit edilmesiyle ilgili provokatif paylaşım yapan kişiler hakkında soruşturma başlattı.

SKANDAL "ESİR KAMPINI TR BOMBALADI" PAYLAŞIMLARI
 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, PKK/KCK silahlı terör örgütü tarafından 13 vatandaşın şehit edilmesi nedeniyle bir kısım sosyal medya platformlarında "esir kampını TR bombaladı" gibi paylaşımlar ile PKK/KCK terör örgütünce daha önce kaçırılan vatandaşların görüntülerinin yayınlandığının tespit edildiği belirtildi. Görüntüleri yayınlayanlar ile paylaşımları yapanlar hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" ve "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından soruşturma başlatıldığı ifade edildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap