SON DAKİKA



Haber > Gündem > 116 gündür bulunamadı!

116 gündür bulunamadı!

10 Kasım 2016 Perşembe - 10:40




Sincan Batı Adliyesi Hakimi Köksal Çelik ile Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez tarafından serbest bırakılan Adil Öksüz 116 gündür aranıyor.





15 Temmuz darbe girişiminin en kritik isimlerinden biri olan Adil Öksüz 116 gündür bulunamadı. 16 Temmuz sabahı Ankara'daki  Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığında yakalanan Öksüz, 18 Temmuz Pazartesi günü getirildiği Sincan Batı Adliyesinde Hakim Köksal Çelik tarafından adli kontrol  şartıyla serbest bırakıldı.

116 GÜNDÜR ORTADA YOK

Skandal serbest bırakmaya soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Yılmaz itiraz etse de Asliye Ceza Hakimi Çetin Sönmez delil yetersizliğinden reddetti. Öksüz, 21 dakika kaldığı Sincan'daki adliyeden çıkarak kayıplara karıştı. Yakalama kararı çıkartılan Öksüz'ü tüm yurtta arama çalışmaları 116 gündür sürdürülüyor.

DARBEYİ KEMAL BATMAZ İLE YÖNETTİ

Tek başına olduğu sanılan Adil Öksüz'ün aslında darbeyi bir ortakla yönettiği ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda Kaynak Kağıt AŞ'nin eski  Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143. Filo'dan  Adil Öksüz ile yönettiği Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile  ABD'ye gittiği, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğü belirlendi. Öksüz  ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri de medyaya yansıdı.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap