SON DAKİKA



Haber > Gündem > 10 Kasım anma törenlerinde duygusal anlar

10 Kasım anma törenlerinde duygusal anlar

10 Kasım 2023 Cuma - 13:02




Bu anın tarifi yok! 10 Kasım'da gözyaşlarıyla Atatürk'ü anan adam: Varlığımızın sebeplerinden biri





Bursa'da 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni kapsamında, Atatürk Anıtı önünde saat 09.05'i gösterdiğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Aracından inerek saygı duruşunda bulunan Ramazan Doğru'nun gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Bursa'da Atatürk Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü anma töreninde, Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, anıta çelenk bıraktı. Törene, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, bazı milletvekilleri ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende, saat 09.05'i gösterdiğinde sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Saygı duruşu sırasında Ramazan Doğru isimli bir kişinin, gözyaşlarını tutamayarak ağladığı görüldü.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Duygu dolu anlar yaşayan Ramazan Doğru, "Her sene aynı zamanda yaşadığımız şeyler. Çok büyük bir insan Ulu Önder. Bugün varlığımızın yegane sebeplerimizden biri. Bu vesileyle bütün şehitlerimize, ebediyete intikal etmiş bütün gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Allah hepsini nur içinde yatırsın" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap