SON DAKİKA


Foto Galeri > Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

17 Kasım 2020 Salı - 09:28

PSG forması giyen Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, takipçilerinin sosyal medya üzerinden sorduğu sorulara yanıt verdi.

1 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

PSG forması giyen Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, takipçilerinin sosyal medya üzerinden sorduğu sorulara yanıt verdi.

2 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

Aynı zamanda modellik de yapan Nara, bir takipçisinin "Mauro seni kıskanıyor mu?" sorusuna, "Sanmıyorum. Peki ben Mauro'yu kıskanıyor muyum? Şimdiye kadar onu kıskanmamı gerektirecek hiçbir koz vermedi bana" şeklinde yanıt verdi.

3 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

ESTETİK İTİRAFI!

34 yaşındaki Nara bir başka takipçisinin "Yüzünde estetik var mı?" sorusuna ise, "Yüzümde hiçbir ameliyat yok, estetik yaptırmadım" dedi.

4 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

İĞNEDEN KORKUYOR!

"İnsanların beni Instagram filtreleriyle görmesi güldürüyor ve hemen ameliyat olduğumu sanıyorlar" diyen Nara, "Fakat şırınga görür görmez tansiyonumun düştüğünü bilmiyorlar ki" diyerek yanıtladı.

5 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

Maxi Lopez ile evliyken Mauro Icardi ile birlikte olan ve ardından hayatını Icardi ile birleştiren Wanda Nara gündemden düşmüyor.

6 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

TAKİPÇİSİNE VERDİĞİ CEVAP OLAY OLMUŞTU

Mauro Icardi'nin başarısının yanı sıra Wanda'nın popülaritesi İtalya'da büyük ölçüde büyümeye devam ediyor. Wanda, Instagram'da 7 milyondan fazla Instagram takipçisine sahip.

7 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

Wanda'nın Instagram'da paylaştığı "Masum Yüz" yazılı gönderinin altına bir takipçisi "Girdiğin ilişki nedeniyle nerede olduğunuzu kim düşünebilirdi?" şeklinde bir yorum yapmıştı.

8 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

Wanda Nara ise takipçisine "Her gece yapıyorum. Neden sen de denemiyorsun?” şeklinde cevap vermişti.

10 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!

11 / 11 Wanda Nara'dan çarpıcı itiraf!





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap