SON DAKİKA


Foto Galeri > Wanda Nara olay yarattı!

Wanda Nara olay yarattı!

06 Kasım 2020 Cuma - 11:24

Her yaptığıyla gündem olan Wanda Nara Instagram paylaşımıyla yeniden gündem oldu. Nara'nın paylaşımını kısa süre içinde yarım milyona yakın kişi beğendi.

1 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

Her yaptığıyla gündem olan Wanda Nara Instagram paylaşımıyla yeniden gündem oldu. Nara'nın paylaşımını kısa süre içinde yarım milyona yakın kişi beğendi.

2 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

PSG'nin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin magazin ikonu olan eşi Wanda Nara, hem sosyal medya hem spor medyasının gündemine oturmayı başardı.

3 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

Icardi'nin eşi Instagram hesabından yaptığı bikinili paylaşımla olay yarattı. Nara'nın neredeyse 10 günde aldığı etkileşim tek bir fotoğrafa sığdı.

4 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

Arjantinli güzel, Paris'teki evinin yüzme havuzundan yaptığı paylaşımı Instagrama koymasının hemen ardından yarım milyona yakın kullanıcı Nara'nın bu paylaşımını beğendi.

5 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

Wanda Nara çoğu kullanıcısı tarafından 'Şımarık' olarak nitelendirildiği fotoğrafının altına 'Evimde izoleyim' notunu düştü.

6 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

Sosyal medya Wanda Nara'nın bu paylaşımının ardından adeta yıkıldı. Twitter'da bir kişi "Wanda Nara olmamamdan bıktığım başka bir gün." notuyla Nara'nın bikinili pozunu paylaştı.

7 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

Bir başka Twitter paylaşımında "Wanda Nara'nın evine ve parasına sahip olsaydım, zevkle izole kalırdım." ifadesi yer aldı.

8 / 8 Wanda Nara olay yarattı!

İşte Wanda Nara'nın olay yaratan ve kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutulan o pozu...





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap