SON DAKİKA


Foto Galeri > Uzungöl’den kar manzaraları

Uzungöl’den kar manzaraları

08 Şubat 2020 Cumartesi - 11:13

Uzungöl’den kar manzaraları

1 / 5 Uzungöl’den kar manzaraları

Türkiye’nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl bölgede etkili olan soğuk hava ile birlikte yeniden beyaza büründü. Uzungöl’ün yüzeyi kısmen buz tuttu.

2 / 5 Uzungöl’den kar manzaraları

Uzungöl, 2 gündür yağan kar yağışı ve şiddetli soğukların ardından kısmen dondu.

3 / 5 Uzungöl’den kar manzaraları

Yazın yeşili, kışın ise beyaz doğal görüntüsü ile yerli yabancı turistlerin cazibe merkezi olan Uzungöl’de kar yağışı ile birlikte gölün kıyısına giden vatandaşlar farklı güzelliğe bürünen ve doyumsuz manzaralar karşısında bol bol fotoğraf çektirdi.

4 / 5 Uzungöl’den kar manzaraları

Uzungöl sakinlerinden Hilmi Kanık, yaptığı açıklamada ”Karadeniz ve ülke turizminin en önemli merkezlerinden Uzungöl’de şu an lapa lapa kar yağıyor. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turistin ziyaret ettiği Uzungöl’de kış mevsiminde kartpostallık görüntüler ortaya çıkıyor. Şu an yerde yaklaşık 25 santim kar var. Göl sabah kalktığımızda donmuştu, bu saatlerde kısmen buzlar çözüldü. Bu gece gölün tamamı donması bekleniyor” dedi.

5 / 5 Uzungöl’den kar manzaraları





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap