SON DAKİKA


Foto Galeri > Tuğba'dan şiddet itirafı!

Tuğba'dan şiddet itirafı!

16 Ekim 2020 Cuma - 10:36

Şarkıcı Tuğba Altıntop, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Altıntop, iki sene önce sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığını itiraf etti.

1 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Şarkıcı Tuğba Altıntop, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Altıntop, iki sene önce sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığını itiraf etti.

2 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Zorlu AVM'de yakın arkadaşı ile akşam yemeği yiyen Tuba Altıntop, ayaküstü gazetecilere poz verip sohbet etti.Şarkıcı, geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Onurcan Özcan’ın bir şarkısını okuduğunu ve yakın zamanda klibiyle birlikte yayınlayacağını söyledi.

3 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Altıntop, ”Pandemi sürecinde çok güzel bir şarkı aldım. Şarkının sözleri rahmetli Onurcan Özcan ait bir şarkı. Tüm çalışmalarımızı tamamladık. Bomba gibi geliyorum” dedi.

4 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Eski eşi Rafet El Roman dan destek aldınız mı? sorusuna samimi bir şekilde cevap veren Altıntop,” Şarkıyı ilk beğendiğimde ona gönderdim. Yorumlarını bana iletti. Moral motivasyon desteği oldu” dedi.

5 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

İlerleyen zamanlarda Rafet El Roman ile düet yapmayı düşünüyor musunuz? sorusuna, Kendisi şu an Almanya’da yeni bir programa başlayacak. Belki oraya geçtiğim zaman birlikte bir şeyler yaparız” diye konuştu.

6 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Konya'da sevgilisini dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'a engel olmak isterken öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker’e, 12 yıl 6 ay hapis cezası verilmesi hakkında tepkisini de dile getiren ve kendisinin de zamanında şiddet gördüğünü söyleyen Tuba Altıntop, o anları boğazı düğümlenerek anlattı.

7 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Altıntop,” Bende bir kadın olarak kesinlikle Kadir’in yanındayım. Verilmiş olan cezanın gerçekten çok gereksiz olduğuna canı gönülden inanıyorum. Yaklaşık iki sene önce maalesef benim başıma da geldi" dedi.

8 / 8 Tuğba'dan şiddet itirafı!

Şarkıcı, sözlerine, "Her ne kadar şu ana kadar içimde tutmuş olsam da hiçbir zaman istemeyeceğim bu olayla karşı karşıya geldim. Çok acı çektim. Gerekli uzaklaştırmaları aldım. Devletime sığındım. Gereken cezayı kendi de aldı. Çok kötüydü o dönemler olmaması gereken şeyler. Çok üzgünüm. Haksız yere bende o istenmeyen duruma maruz kaldım” diye devam etti.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap